لوزه سوم در کودکان

لوزه سوم در کودکان

لوزه سوم

لوزه سوم در کودک مجموعه ای از بافت های لنفاوی هستند که پشت زبان کوچک و در جایی که مجرای بینی به گلو متصل میشود،قرار دارد. لوزه سوم کودکان هنگامی که بیش از حد بزرگ میشود، مجرای عبور هوا را میبندد و تنفس کودک،دهانی میشود و صدای خرخر گلوی او به گوش میرسد.لوزه سوم کودکان ممکن است جلوی تخلیه راحت و آزاد مخاط و چرک از بینی را بگیرد و در نتیجه، سرماخوردگی های طولانی کودکانوعفونت سینوسی کودکانبه وجود بیاید.

مجرای تنفسی کودک

گاهی اوقات لوزه سوم در کودکان ، مجرای استاش را که گوش میانی را خشک نگه میدارد،مسدود میکند و عفونت گوش کودک را بوجود می آورد.گاهی اوقات این عارضه با آنتی بیوتیک درمان میشود و گاهی هم باید آن را برداشت.

وضعیتی هم وجود دارد که در آن لوزه سوم به قدری بزرگ میشود که مجرای تنفسی را به هنگام خواب کودک ، مسدود میکند. در این هنگام کودک با صدای بلند خرخر میکند.این عارضه خطرناک نیست ، ولی کودک نمیتواند از بینی نفس بکشد. گاهی اوقات وقفه ای طولانی در خرخر کودک(بیش از ۵ ثانیه) به وجود می آید که کودک در این فاصله نمیتواند هوا دریافت کند و گاهی این طور به نظر میرسد که نفسش گرفته است.

در این وضعیت معمولا باید لوزه سوم در کودک را برداشت تا مجرای تنفسی باز شود.اشکال خفیف تر آن است که کودک به تنفس ادامه میدهد ، ولی سطح اکسیژن او به قدری پایین می آید که در خواب او اشکال ایجاد میشود.

عفونت گوش کودک -جراحی لوزه

گاهی متخصص گوش،برای جلوگیری از عفونت گوش کودک ، لوزه سوم در کودک را برمیدارد تا گوش میانی از طریق مجرای استاش ،خشک شود.گاهی اوقات غیر از لوزه سوم، لوزه های عادی را هم برمیدارند،ولی اگر لوزه هامجرای تنفس را مسدود نکنند،آنها را باقی میگذارند .لوزه سوم کودکان معمولا پس از برداشته شدن هم تا حدی رشد میکند،زیرا بدن همواره سعی میکند تا در محل جراحی قبلی،بافت لنفاوی جدیدی بسازد.این مساله نشانه آن نیست که عمل جراحی کامل انجام نشده یا باید دوباره صورت بگیرد.بلکه فقط نشان میدهد که بدن قصد دارد در آن ناحیه،بافت لنفاوی داشته باشد و سخت تلاش میکند تا آن را جایگزین سازد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *