دوستی ها در دوره نوجوانی

دوستی ها در دوره نوجوانی بعضی مواقع باعث میشود که نوجوان از پدر و مادرشان احساس شرمندگی کنند و به خصوص اکر دوستانشان حضور داشته باشند٬این مساله تشدید میشودواین احساس٬بخشی به جستجوی اضطراب آلود آنها برای دستیابی به هویت و بخشی هم به خاطر خودآگاهی فوق العاده زیادی است که در این سن نسبت به خود پیدا میکنند.

دوستی ها در دوره نوجوانی

نیاز درونی شدیدی آنها را وادار میکند. که شبیه دوستانشان باشند. تا از سوی آنها پذیرفته شوند.آنها میترسند که اگر پدر و مادرشان حتی ذره ای از الگوهایی که بچه های در و همسایه از آنها پیروی میکنند. تخطی کنند٬نوجوانان دیگر٬آنها را نپذیرند. و حتی مسخره شان کنند.

نوجوانان وهویت

نوجوانان وهویت ان باعث میشود که ٬از پدر و مادرشان روی بر میگردانند و همین مساله موجب میگردد که سخت احساس تنهایی کنند. برای مقابله با این وضعیت٬نوجوانان سعی میکنند با دوستان خود پیوندهای محکمی ا برقرار سازند و این کار را از دوستی با جنس موافق شروع میکنند.

در فاصله ای که نوجوان ٬از هویت قبلی خود به عنوان فرزند یک زن و مرد دور شده و هنوز هویت خود را بازنیافته است٬این دوستی ها برای او حکم عنصر حمایت کننده را دارد.و این است نو جوانان وهویت ان

سلیقه نوجوان

گاهی اوقات نوجوان سعی میکند سلیقه و آرای خود را به دوستش شبیه کند. و میگوید که او هم ترانه مشابهی را دوست دارد. از معلم خاصی متنفر است. و مدل لباس خاصی را می پسندد. دوست او هم با حیرت تمام اعلام میکند. که او هم دقیقا همین نظر را دارد. هر دو خوشحال میشوند. و اطمینانشان نسبت به یکدیگر. صدچنان میشود. حالا هر دو از اینکه دیگر تنها نیستند احساس شادمانی میکنند. و از حس زیبای به دیگری تعلق داشتن و برای او ویژه بودن. سرشار میگردند .و این سلیقه نوجوان است.

مثال دیگری میزنیم:دو دختر در تمام طول راه مدرسه تا خانه باهم صحبت کرده اند. و بعد هم نیم ساعتی جلوی در خانه به حرف زدن ادامه داده. و با اکراه از هم جدا شده اند. ولی به محض اینکه به خانه میرسند. گوشی تلفن را برمیدارند و باهم حرف میزنند. و به این ترتیب اعتمادی دوجانبه در آنها شکل میگیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *