در امان نگه داشتن کودکان

ادر امان نگه داشتن کودکان اولین ومهم ترین وظیفه والدین است و بدون امنیت٬ سایر جنبه های تربیت فرزند٬ از جمله بنیادی ترین غرایز آدمی تکیه بر امنیت دارند.عشق٬ حد و مرزها٬ارزش ها٬تفریح و آموزش٬معنا ندارد.ما متعهد هستیم که فرزندانمان را در امان نگه داریم و آنها هم این انتظار را از ما دارند .بهداشت روانی کودک ریشه در این اعتقاد دارد که یک نفر بزگتر در آنجا هست که بتواند امنیت او را تامین کند.

مادر مجبور میشود او را بلند کند.بسیار راحت میتوان تصور کرد که این واکنش های حفاظتی به نیاکان ما در عصر حجر کمک کردند که در محیطی خصمانه زنده بمانند.واین همان در امان نگه داشتن کودکان است.

در امان نگه داشتن کودکان در دنیای مدرن

اما حتی در دنیای مدرن ما هم خطرات فراوان است.صدمات غیرعمدی در کودکان بالای یک سال٬بیش از مجموعه تمام بیماری ها ٬قربانی میگیرند.هرساله بیش از ده میلیون کودک به دلیل صدمات ناخواسته٬به درمان های پزشکی نیاز پیدا میکنند.

یکی از هر شش کودک بستری شده به دلیل جراحت. دچار معلولیت دائمی میشوند. و بیش از پنج هزار کودک میمیرند. هرچند این ارقام ناراحت کننده هستند. در امان نگه داشتن کودکان مسِِله خیلی مهم وحیاتی محسوب میشود .

اما پیشرفته های چشمگیر سال های اخیر نشان میدهند که آگاه سازی عمومی مردم و بالاتر رفتن استانداردهای ملی ٬تاثیر زیادی در کاهش صدمات وارده به کودکان داشته اند.با این همه ٬ دنیا همچنان برای کودکان جای خطرناکی است.

با ذکر این نکته٬ البته ما قصد ترساندن شما را نداریم. بلکه میخواهیم به شما کمک کنیم. که به شکل معقول و منطقی٬پیشگیری های لازم را انجام دهید. تا در امان نگه داشتن کودکان هرچه آگاهی شما درباره خطرات محیط و نیز خطرات خانه خودتان بیشتر باشید. خطرات کمتری فرزند دلبندتان را تهدید میکند..

اگر هم تجربه ای در زمینه نگه داری و خطرات احتمالی کودک ندارید و یا ترسی از این بابت دارید به خصوص اگر اولین کودک شما هست٬میتوانید تا موقعی که تجربه کافی را کسب کنید٬از یک پرستار کمک بگیرید. یک پرستار باتجربه میتواند یاری دهنده شما باشد.

پیشگیری از صدمات احتمالی کودک – پرستار کودک

محیط اطراف کودک خود را امن نگهداریم. لوازم خطرناک خاصی نباید در خانه ای که کودک نوپا دارد وجود داشته باشد. از جمله میز عسلی با لبه های تیز، پله بدون حفاظ، تخت و میز و صندلی و مبلمان نزدیک به پنجره های باز.

در اوقات پر از تنش مراقبت خاصی از کودک داشته باشیم..وبه پرستار کودک هم گوش زد کنیم

زمانی که برنامه و کارهای روزانه تغییر می کند و با طبع حواص والدین به کودک نیست، امکان آسیب و صدمه دیدن کودک در این زمان بیشتر می شود، و بهتر است در این مواقع از پرستار کودک کمک گرفت.

ایمنی در بیرون از خانه برای کودک -پرستار منزل

اغلب کودکان بیش از هر حادثه غیرعمدی در حوادث اتومبیلی صدمه دیده و یا حتی کشته می شوند. طبق قوانین برخی از کشورها وجود صندلی ایمنی مخصوص نوزادان و بچه های کوچک استفاده می گردد. ولی بعضی از والدین ادعا می کنند که کودکشان از بستن کمربند خوششان نمی آید و از بستن آن خودداری می کنند، که این بهانه قابل قبول نیست و بهترین کار و شیوه در این است که تا زمانی که همه افراد داخل خودرو کمربند ایمنی را نبسته اند ماشین شروع به حرکت نکند.

صندلی های رو به عقب ماشین برای نوزادان، صندلی های رو به جلو برای کودکان نوپا، و همچنین صندلیهای مهاردار برای کودکان پیش دبستانی و بالاتر مناسب است. هر چند چنین به نظر می رسد کودکان بر روی زانوهای والدین ایمنی بیشتری دارند، ولی اینطور نیست.

یک توقف ناگهانی به طور مثال با سرعت ۷۰ کیلومتر کودک با شتاب صد کیلومتر به سمت بیرون پرت خواهد شد. هرگز کودک ۱۲ ماهه یا کمتر از آن را در مقابل کیسه هوای خودرو نگذاریم. بهترین مکان برای کودک در خودرو و هر سنی وسط صندلی عقب است.

خیابانها

صدمات وارده به کودکان عابر و رایج تر ین مرگ به کودکان ۵-۳ سال تصادف با خودروها می باشد. و در این میان کودکانی که برای مدرسه رفتن در حال رفت و آمد می باشند. مهارت کافی را ندارند. و تجربه فاصله و سرعت را هم ندارند. و یک سوم از حوادث و منطقه خط کشی عابرین است. همچنین پارکینگ ها هم منطقه پرخطری برای کودکان محسوب می شوند.

به علت اینکه خودروها رو به عقب از پارکینگ خارج می شوند و امکان دیدن عابرین را ندارند.

خطرات دوچرخه سواری برای کودک -نگهداری از کودک

یکی از مواردی که خطر و صدمه دیدن کودکان زیر ۸ سال می باشد دوچرخه سواری است گه معمولاً زمان آن هنگام تعطیلی مدرسه و قبل از تاریکی شب رخ می دهد پس نتیجه این که نگهداری از کودک را باید جدی گرفت و قابل بیان است که ۶۰% خطرات دوچرخه سواری برای کودک در ناحیه سر است می

پس حتماً یک کلاه ایمنی خوبد با مشخصات پوششی بیرونی سخت و لایه داخلی محکم و بستن بند جاند کلاه.

صدمه در زمین بازی

برخی از ۲۰۰ هزار کودک همه ساله در اثر صدمه در زمین بازی به اورژانس مراجعه می کنند که بسیاری از این صدمات جدی است. از جمله: شکستگی یا در رفتگی استخوانها، ضربه مغزی و آسیب داخلی بدن، خفگی در داخل استخر آب.

می بایستی والدین از زمین های بازی، پارگ ها و مدارس که گودکان به آنجا رفت و آمد می کنند بازدید بعمل آورده و از مشکل مشاهده شده به مسؤلین گوش زد نماید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *